nuki Napisano Marzec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2005 Witam ! Jak w Fedorze 3, ustawić aby za każdym razem jako domyślne środowisko graficzne startowało KDE a nie GNOME ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2005 Zainstaluj np. yumem lub apt-getem ew. z rpmow programik switchdesk i tym zmien Prawdopodobnie switchdesk juz masz zainstalowane, ale bez gui. Jak chcesz gui to zainstaluj switchdesk-gui Ale mozesz zmienic domyslnie uruchamiane srodowisko z terminala. Co jezeli chcesz tylko raz i na stałe zmienic srodowisko jest najlepszym wyjsciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuki Napisano Marzec 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2005 Zainstaluj np. yumem lub apt-getem ew. z rpmow programik switchdesk i tym zmien wlaśnie a tak przy okazji.. jak zainstalować APT ?? probówałem, ale niestety wywala mi że brakuje pliku konfiguracyjnego.. i nie chce się za nic zainstalować dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Marzec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2005 lub zrob rpm -e gdm, zrestrartuj, wyloguj i wybierz w menu logowania powloka -KDE to wtedy bedziesz mial rowniez logowanie KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2005 jak zainstalować APT ?? probówałem, ale niestety wywala mi że brakuje pliku konfiguracyjnego.. i nie chce się za nic zainstalować W tym linku do apt-geta pod moim repozytoriami sa tez inne przydatne linki: http://linuxweb.linuxindex.pl/?q=node/view/7 tu masz wszystko powiedziane, skad wziac paczke i jak zainstalować ---------- tu link bezposredni http://ftp.freshrpms.net/pub/freshrpms/fed...fc3.fr.i386.rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuki Napisano Marzec 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2005 dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi