puchatek007 Napisano Marzec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 Witam. "Firma Nero znana z oprogramowania do wypalania płyt na platformę win32 proponuje swoim zarejestrowanym użytkownikom linuksową wersję oprogramowania. NeroLinux nie jest dokładną kopią Nero dla win32, ale opiera się na tej samej technologii i wspiera ten sam sprzęt. Pozwala nagrywać płyty CD/DVD w różnych formatach i działa na systemach zgodnych z RH, FC, Suse i Debian." źródło: http://linux.pl Link: http://orlinet.internetdsl.pl/NeroLinux/Ne...0.0-6-intel.rpm Jeszcze nie testowałem. Nie mam jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 Sciagnalem, rpm -ihv NeroLINUX*, wszystko ladnie poszło, zrobilo min. jakis plik .desktop, dodalo sie do menu w narzedziach systemowych(Gnome). Odpalilem ikonka i Please enter a serial number for NeroLinux LOL. Czlowiek od niecalego roku uzywa wylacznie Linuksa jako desktop i juz zapomnial o takich rzeczach jak serial number To ide goglować Z tego co zobaczylem pomimo nie wklepania numerka to nawet to wyglada profesjonalnie. Przetestuje , wywale i wroce do OpenSource. Troszke sie panowie z Ahead software spoznili. Niby czemu mam uzywac zamknietego oprogramowania bez gwarancji i pomocy [Important note: Nero does not provide Technical Support for NeroLINUX.] jak moge uzywac open sourcowego oprogramowania tez bez gwarancji ale takiego ktorym spolecznosc sie interesuje i poprawia bledy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchatek007 Napisano Marzec 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 Jeżeli nie jest to zakazane to podac moge serial chętnym bądź na forum dla ogółu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akoss Napisano Marzec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 Jeżeli nie jest to zakazane to podac moge serial chętnym biggrin.gif bądź na forum dla ogółu. Bardzo poprosimy o ten serial coby nie trza bylo go szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchatek007 Napisano Marzec 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 (edytowane) http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=1058 §3 b. Edytowane Marzec 13, 2005 przez gajownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Marzec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 dzięki, ja mam pytanie kupiłem nagrywarę z nero 5. Czy moge spisać z niej serial i wprowadzić tu :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchatek007 Napisano Marzec 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 (_sprubuj_ → spróbuj) ORT, powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Marzec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 Chyba jednak z Nero 5 nie zadziała, konieczny jest raczej z Noero 6 tak samo jak do rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Marzec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2005 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=1058 §3 b. Jakby mało seriali było na necie Chyba jednak z Nero 5 nie zadziała, konieczny jest raczej z Noero 6 tak samo jak do rejestracji. Jak tak to wróce do chyba do k3b. To tak się traktuje klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Marzec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2005 Ja gdybym miał KDE to bym nawet nie spojrzał na te nero, może i jest funkcjonalny, ale za to brzydki od cholery. K3b jest ładny i też bardzo rozbudowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2005 Ja gdybym miał KDE to bym nawet nie spojrzał na te nero, może i jest funkcjonalny, ale za to brzydki od cholery. K3b jest ładny i też bardzo rozbudowany. A mi właśnie podoba się 'prosty' wygląd Expressa i tego, co działało w tle - nie pamiętam już nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boruta Napisano Marzec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2005 Jeżeli nie jest to zakazane to podac moge serial chętnym bądź na forum dla ogółu. to ja proszę mailem numerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Marzec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2005 A mi właśnie podoba się 'prosty' wygląd Expressa i tego, co działało w tle - nie pamiętam już nazwy Źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi o wygląd NeroLINUX. Bo wygląd Nero w WIndowsie jest bardzo ładny. A to w tle, jest jeszcze ładniejsze i nazywa się Nero SmartStart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Marzec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2005 Według mnie naprade dużo programów z windows jest dobra. Nie rozumiem czemu tylko przypisywać temu zasługę windowsa. Co do samego systemu to dno i wodorosty. Mogli by chociaż offica dać do windows a nie jeszcze kasy rządać za nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi