.wojtek. Napisano Marzec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 geforce 6600 gt pentium 4 3ghz Gdy wychodzę z gier dołączonych do karty graficznej komputer sam się restartuje czasami przy innych grach dzieje się to samo próbowałem juz róznych mozliwości sterowniki, wyłaczłem we własciwoscich systemu auto restart ale pojawiał sie niebieski ekran z błedami proszę o dopowiedz jezeli ktos wie co jest przyczyną restartu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaK Napisano Marzec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 Witam. Gdy wychodzę z gier dołączonych do karty graficznej komputer sam się restartuje czasami przy innych grach dzieje się to samo próbowałem juz róznych mozliwości sterowniki Jakich grach? Jak uruchamianych? wyłaczłem we własciwoscich systemu auto restart ale pojawiał sie niebieski ekran z błedami proszę o dopowiedz jezeli ktos wie co jest przyczyną restartu Niebieski ekran? Zawsze mi się wydawało, że tylko Windows tak ma. Czy my na pewno rozmawiamy o Fedorze Core? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Marzec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 pojawiał sie niebieski ekran z błedami Forum Ci się przypadkiem nie pomyliło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.wojtek. Napisano Marzec 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 dokładnie to są gr prince of persia i splinter cell ale ostatnio zresetował się gdy właczalem fife Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Marzec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 Oj chyba bardzo mu się pomyliło, obie gry nie chodzą w Linuksie nawet przy pomocy Cedegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi