mikea Napisano Marzec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2005 Czy jest możliwa instalacja FC3 z obrazu DVD? Obraz znajduje sie na drugim dysku na partycji NTFS. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skv4r Napisano Marzec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2005 Wlasnie!! dobre pytanie. Czy da sie zainstalowac fedorke z dysku bo pamietam ze tak sie dalo z inna dystrybucja ale nie jestem pewien z jaka. Pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soruk Napisano Marzec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2005 Da sie instalowac z obrazu DVD na dysku twardym. Ale nie wiem czy z partycji NTFS. Na pewno z FAT da sie, bo robilem instalke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2005 Ale nie wiem czy z partycji NTFS. Z NTFS się nie da, bo jądro nie ma modułów do tego systemu plików (kwestie prawne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi