Skocz do zawartości

Quake 3 Arena?

andriusza1

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmmm...oryginalnego? Bedzie zaiście trudno. Najpierw musisz sie prześlizgnąć przez zasieki betonowych bloków, następnie dotrzeć do skraju swych możliwości i przejść przez ulicę.... Uniknąć czarów staruszki chcącej rzucić na Ciebie Plugawy Uwiąd, przemknąć niezauważony obok stróżów psów przy wejściu do Najbliższego Sklepu Komputerowego (Świątyni Gier inaczej mówiąc)....jeszcze tylko dobry wytrych i musisz się zmieścić w czasie kiedy nadejdzie druga zmiana strażnikówi i juz jesteś w środku!!. Gry stoją przed Tobą otworem. Zdobyłeś swoje Mission Impossible. Zabierz Grę, zostaw kasę - jako porządny obywatel - i wyfruń kominem.

Tak się zdobywa Quake'a 3 Arena. Jeśli kupujesz gry tylko na bazarze to możesz mieć niejakie problemy z dotarciem do najbliższego Dealera Gier Komputerowych ("Sklep Komputerowy", "Akcesoria Komputerowe & Co", "Gry i inne pierdoły", "EmPik" etc.), jednak ja bym był dobrej myśli i nie poddawał się!!!

Powodzenia i pomyślnych warunków atmosferycznych Ci życzę!! :):lol:

Hmmmm...oryginalnego? Bedzie zaiście trudno. Najpierw musisz sie prześlizgnąć przez zasieki betonowych bloków, następnie dotrzeć do skraju swych możliwości i przejść przez ulicę.... Uniknąć czarów staruszki chcącej rzucić na Ciebie Plugawy Uwiąd, przemknąć niezauważony obok stróżów psów przy wejściu do Najbliższego Sklepu Komputerowego (Świątyni Gier inaczej mówiąc)....jeszcze tylko dobry wytrych i musisz się zmieścić w czasie kiedy nadejdzie druga zmiana strażnikówi i juz jesteś w środku!!. Gry stoją przed Tobą otworem. Zdobyłeś swoje Mission Impossible. Zabierz Grę, zostaw kasę - jako porządny obywatel - i wyfruń kominem.

Tak się zdobywa Quake'a 3 Arena. Jeśli kupujesz gry tylko na bazarze to możesz mieć niejakie problemy z dotarciem do najbliższego Dealera Gier Komputerowych ("Sklep Komputerowy", "Akcesoria Komputerowe & Co", "Gry i inne pierdoły", "EmPik" etc.), jednak ja bym był dobrej myśli i nie poddawał się!!!

Powodzenia i pomyślnych warunków atmosferycznych Ci życzę!! :):lol:

Cóż musze cie zmartwić ponieważ pisalem do rożnych sklepow internetowych o Queka 3 Arena i niestety nie maja i nie beda już mieć ponieważ ponoć zostala juz wycofana, wiec kolego nie musisz drwic z ludzi bo nie mysl ze ktos jest kretynem i zadaje oczywiste pytania! Gdzie kupic? Jednak nie jest to takie latwe jak widzisz,dlatego zwrocilem sie na forum aby uzyskac podpowiedz. Ja szukam juz od dwóch dni na google i nie moglem znaleźć :( Ale dziekuje pozostałym za pomoc

1. No zmartwiłeś mnie rzeczywiście zaje..iście :D

2. Nie muszę, ale mogę...bo czytaj dalej :)

3. Widzę i czuję, że jest to łatwe, gdyż koledze lszk znalezienie miejsca, w którym można kupić ową grę zajęło olaboga 1 godzinę i 7 minut, choć zapewne do światowego rekordu pretendować nie będzie ;) Gdyby google było człowiekem, już po pierwszym dniu szukania by się setnie uśmiało, a po drugim walnęłoby zdrowego rotfla na podłogę, i nie mogąc się podnieść krzyczałoby "tego Pana nie obsługuję" i...

IPB Image

4. Mimo wszystko polecam zakupy w "realu", bo o tym pisałem, i nie mam bynajmniej na myśli markietowej sieci... No chyba, że ktoś się upiera na kupowania gry z drugiego końca Polszy... :lol:

5. Peace...i...ja również korzystając z okazji chciałem podziękować wszystkim za pomoc przedmówcy, kochane z Was chłopaki :)

Witam ! Ja mam Quake 3 dla (_linuxa_ → Linuksa) ORT ! Jak ktos bardzo go chce to dajcie mi znac a ja wam go udostepnie :) A jak nie chcecie odemnie to polecam sciagnac z OVERNETA (jest (_napewno_ → na pewno) ORT bo sam sciagalem) zajmuje on oklo 500 mb :) Pozdrawiam :D