San Napisano Marzec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2005 Ave! poszukuję programiku do znormalizowania ok 50 mp3. no to w sumie tyle Pozdrawiam! San Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2005 Na rpm.livna.org jest program normalize. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Napisano Marzec 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 Ave! dzięki wielkie za zaproponowanie mi tego programu już zainstalowałem i działam jeszcze jedno pytanko, czy wiesz może na jakiej zasadzie normalizowana jest mp3'jka? P.S. sorki że tak późno odpowiedziałem ale nie miałem okazji zainstalować... Pozdrawiam! San Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 czy wiesz może na jakiej zasadzie normalizowana jest mp3'jka? Nie, nie wiem, ale Google chyba będzie wiedziało (w ostateczności masz kody źródłowe programu) ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi