Skocz do zawartości

Fedora Core 4 Test 1

jagiellon

Rekomendowane odpowiedzi

Sie ma wszyscy uzytkownicy Fedory.

Właśnie zamierzam zainstalować Fedorę Core 4 Test 1.

W związku z powyższym proszę o wypowiadanie się na temat czwartej odsłony naszego ulubionego systemu wszystkich, którzy zainstalują sobie tą wersję testową.

Wszelkie uwagi mile widziane.

Pozdrawiam.

krótko:

upgrade FC3 to FC4 test1: ZWIS (po restarcie)

"nowa"instalacja FC4 test1: ZWIS (raz udało się odpalić KDE)

Ale się nie zrażam - później jeszcze popróbuję  :D

Pzdr4all

Nie martw się tym, to w końcu test. Niektórzy podobno nie mogą się zalogować w trybie graficznym dopóki nie stworzą nowego użytkownika (a najlepiej zaktualizować gdm).

jagiellon zwykle dystrybucje fedory z przypisem test1 nie są ciekawe dla zwykłych użytkowników... Proponuję zacząć zabawę od test2, a jeżeli zależy Ci na profesjonalnej i stabilnej stacji roboczej to poczekaj na produkt końcowy.

ale MDK Cooker (a to bardziej "testowa" wersja, niż  snapshot  pracy developerów), jeszcze nigdy mi się nie sypnął :D

ale mnie za to wersja oficjalna MDK ,ostateczna, "przetestowana" itp itd sypnala sie wiele razy ;)

dlatego min. trafilem na to forum :)

ale mnie za to wersja oficjalna MDK ,ostateczna, "przetestowana" itp itd sypnala sie wiele razy

dlatego min. trafilem na to forum 

Powoli dochodzę do wniosku, że owa stabilność systemu jest uzależniona od osobowości Usera. Bardzo lubię FC, ale używam jej tylko miesiąc po wydaniu nowej wersji, bo zaczynam się z nią męczyć. W MDK, jeśli stawiam coś raz, to jest to niezniszczalne, a FC mnie zaskakuje pod tym względem, tu z kolei spotykam się z odwrotnymi opisniami

ale mnie za to wersja oficjalna MDK ,ostateczna, "przetestowana" itp itd sypnala sie wiele razy

dlatego min. trafilem na to forum 

Powoli dochodzę do wniosku, że owa stabilność systemu jest uzależniona od osobowości Usera. [...]

Chyba mnie przed chwilka obrazono <_<

Edycja:

po " <_< " powinno byc " ;) " Powyzszy tekst mial byc z przymruzeniem oka, ze niby "moja osobowosc" wplywala na to ze sie MDK sypalo :)

Nie zamierzam wywolywac wojny MDK vs. FC, wiec krotko: moim zdaniem FC jest duzo lepiej przemyslana dystrybucja

Edytowane przez patpi