jagiellon Napisano Marzec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2005 Sie ma wszyscy uzytkownicy Fedory. Właśnie zamierzam zainstalować Fedorę Core 4 Test 1. W związku z powyższym proszę o wypowiadanie się na temat czwartej odsłony naszego ulubionego systemu wszystkich, którzy zainstalują sobie tą wersję testową. Wszelkie uwagi mile widziane. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Marzec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2005 krótko: upgrade FC3 to FC4 test1: ZWIS (po restarcie) "nowa"instalacja FC4 test1: ZWIS (raz udało się odpalić KDE) Ale się nie zrażam - później jeszcze popróbuję Pzdr4all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2005 krótko: upgrade FC3 to FC4 test1: ZWIS (po restarcie) "nowa"instalacja FC4 test1: ZWIS (raz udało się odpalić KDE) Ale się nie zrażam - później jeszcze popróbuję Pzdr4all Nie martw się tym, to w końcu test. Niektórzy podobno nie mogą się zalogować w trybie graficznym dopóki nie stworzą nowego użytkownika (a najlepiej zaktualizować gdm). jagiellon zwykle dystrybucje fedory z przypisem test1 nie są ciekawe dla zwykłych użytkowników... Proponuję zacząć zabawę od test2, a jeżeli zależy Ci na profesjonalnej i stabilnej stacji roboczej to poczekaj na produkt końcowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saddamus Napisano Marzec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2005 Nie, zebym się chwalił, ale MDK Cooker (a to bardziej "testowa" wersja, niż snapshot pracy developerów), jeszcze nigdy mi się nie sypnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2005 ale MDK Cooker (a to bardziej "testowa" wersja, niż snapshot pracy developerów), jeszcze nigdy mi się nie sypnął ale mnie za to wersja oficjalna MDK ,ostateczna, "przetestowana" itp itd sypnala sie wiele razy dlatego min. trafilem na to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin118 Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 a nie wiecie kiedy ma sie mniej wiecej pojawic oficjalna wersja fc4 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 a nie wiecie kiedy ma sie mniej wiecej pojawic oficjalna wersja fc4 ??? A może lepiej najpierw przeszukać forum? http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=4289 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saddamus Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 ale mnie za to wersja oficjalna MDK ,ostateczna, "przetestowana" itp itd sypnala sie wiele razy dlatego min. trafilem na to forum Powoli dochodzę do wniosku, że owa stabilność systemu jest uzależniona od osobowości Usera. Bardzo lubię FC, ale używam jej tylko miesiąc po wydaniu nowej wersji, bo zaczynam się z nią męczyć. W MDK, jeśli stawiam coś raz, to jest to niezniszczalne, a FC mnie zaskakuje pod tym względem, tu z kolei spotykam się z odwrotnymi opisniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 (edytowane) ale mnie za to wersja oficjalna MDK ,ostateczna, "przetestowana" itp itd sypnala sie wiele razy dlatego min. trafilem na to forum Powoli dochodzę do wniosku, że owa stabilność systemu jest uzależniona od osobowości Usera. [...] Chyba mnie przed chwilka obrazono Edycja: po " " powinno byc " " Powyzszy tekst mial byc z przymruzeniem oka, ze niby "moja osobowosc" wplywala na to ze sie MDK sypalo Nie zamierzam wywolywac wojny MDK vs. FC, wiec krotko: moim zdaniem FC jest duzo lepiej przemyslana dystrybucja Edytowane Marzec 17, 2005 przez patpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saddamus Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 hehe, chcąc wykazać, że dyskusje na temat wyższości danego systemu nad innym nie mają sensu (to co ty sądzisz o FC, ja mysle o MDK), niechcący takową rozpocząłem. Tą część tematu uznaję za zakończoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi