marcin118 Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 no to tak wiem ze byl juz podobny temat ale musze sie upewnic a wiec tak mam net24 :/ i za cholere nie moge tego skonfigurowac pod linuxem, ale jedna osoba mi poradzila zeby zrrobic to przez router nie znam sie kompletnie na sieciach ale prosze ludzi ktorzy rozwiazali problem z net24 przez router o podanie paru informacji chodzi mi o firme i model routera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Jeżeli już router to: 1) router z modemem adsl - np. PENTAGRAM CERBERUS ADSL prosty w konfiguracji i ma program do automatycznej konfiguracji dla net24 i neostrady; 2) karta sieciowa w Twoim komputerze (wtedy tylko ustawiasz na DHCP i necik działa); Takie routery z modemami (w tym i ten) maja tez wyście USB ale pod linuxem lepiej przez karte sieciową. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi