lef Napisano Marzec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2005 Czyli to jak na razie jedyne wyjscie :/ Widac dobrze mialem Tak jak pisalem w poprzednim poscie... apt-get nic mi nie wykazal: [root@localhost]# apt-get check Reading Package Lists... Done Building Dependency Tree... Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wklaczynski Napisano Marzec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2005 Ja ściągnąłem http://rpm.pbone.net/ stery do radeona i mają świetne GUI ATI xxx Control Panel kernel-module-fglrx-2.6.10-1.770_FC3-8.10.19.1-0.lvn.1.3.i686.rpm ati-fglrx-8.10.19.1-0.lvn.1.3.i386.rpm Może spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2005 Zainstalowalem apt-get-a poprzez yum-a. Wybralem respozytoria itp. Wpisalem: [root@localhost]# apt-get check Reading Package Lists... Done Building Dependency Tree... Done _PaT: Wiec wszystko jest dobrze, czy nie? Wszystko dobrze, jeśli wkleiłeś tu wszystko, co wypiasało się w konsoli Odziwio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2005 _PaT: wiesz moze co z tym zrobic i skad to zassac? apt-get'a zasysa się stąd. A dlaczego nie z Fedora Extras? Przecież to jest oficjalne repozytorium Fedory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi