Słoń Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Nie wiem jak się dobraćdo vnc serwer. Mam go zainstalowanego, ale nie wiem czy jest uruchomiony i gdzie go się konfiguruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forest Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Aplikacje --> Preferencje --> Zdalny Pulpit tam wszytsko mozesz wyklikac, bardzo prosty i wygodny sposob -- forest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słoń Napisano Marzec 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 To znalazłem, ale gdzie się tu podaje ip i port? Chcę obsługiwac spod win. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saddamus Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 domyślnie uruchamia się na porcie 5900, więć w łączysz się wpisując IP_Hosta:0 Ustalasz tylko hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcxelja Napisano Marzec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 A gdzie mogę znaleźć program view VNC, aby mieć podgląd kompa spod win? Program spod win potrafię obsługiwać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 vncviewer Wystarczylo wpisac w terminalu vnc i 2x TAB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi