primo Napisano Marzec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 witam, wszystko działa jak należy, ale w momencie jak jest powiększone do fullscreen a widać kontrolki sterujące i kliknę na filmie to cały obraz robi się czarny... Co na to poradzić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Marzec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 Witam!! Musisz chwilke poklikać i się pojawi spowrotem :) Spróbuj jednym klawiszem a potem drugim U mnie tak dział, ale niestety nie wiem czemu tak się robi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 A zmiana trybu video i restart programu nie pomagają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Marzec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 To jest błąd jakiś w programie, nie naciskaj lewym przyciskiem myszy tylko środkowym, wtedy tak nie będzie. A najlepiej zmień program na Kaffeine jest 100x lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primo Napisano Marzec 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 A najlepiej zmień program na Kaffeine jest 100x lepszy. Mam go, ale w nim nie można powiększyć napisów i niestety trzeba siędzieć przed monitorem aby cokolwiek oglądać ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksik1986 Napisano Marzec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 Ja klikam 2 razy tym samym przyciskiem i jest ok a jak powiekszasz to nie w oknie z filmem tylko tym srodkowym przyciskiem w panelu programu.Jest zaraz obok X wyjscia. Sory ze tak namotalem ale nie wiedzialem jak to napisac. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Marzec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 Mam go, ale w nim nie można powiększyć napisów i niestety trzeba siędzieć przed monitorem aby cokolwiek oglądać ;( oj mozna, bylo na grupie, ale przypomne: settings -> xine Engine parameters -> subtitles teraz expert options i subitle size (very large) a tak swoja droga, moze by tak tego kaffeina prztlumaczyc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi