Arukard Napisano Kwiecień 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2004 Czy pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT jest program do otwierania w wirtualnym napedzie obrazow plyt :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tidnab Napisano Kwiecień 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2004 mount /<sciezka_do_pliku>/plik.iso /mnt/virtualcd -o loop=/dev/loop3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arukard Napisano Kwiecień 20, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2004 A co z innym formatami plikow (cue,bin,ccd,nrg itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tidnab Napisano Kwiecień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2004 pliki .bin Co do reszty to nie mam pojecia ale wydaje mi sie ze nie mozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2004 Możesz spróbować jeszcze tego: http://he.fi/bchunk/ Jeśli nie będzie działać, to pozostają zawsze Google :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doriath Napisano Maj 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2004 Dla KDE istnieje taki maly pakiecik o nazwie KIso, ktory pozwala montowac .iso spod 'menu prawego przycisku' Pozdrawiam, Doriath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Maj 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2004 Dla KDE istnieje taki maly pakiecik o nazwie KIso, ktory pozwala montowac .iso spod 'menu prawego przycisku' Świetna zabawka !!! Moja Pani była zachwycona - tylko trochę się martwię że porzuci konsolę na rzecz klikania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doriath Napisano Maj 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2004 Świetna zabawka !!! Moja Pani była zachwycona - tylko trochę się martwię że porzuci konsolę na rzecz klikania ee tam, (_linuks_ → Linux) ORT bez konsoli? Sam Harry Potter by tak nie potrafil Pozdrawiam, Doriath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arukard Napisano Maj 14, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2004 A co z innymi formatami jak np img itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2004 KIso obsługuje nie tylko ISO, ale także NRG. BIN/CUE potrafi jedynie skonwertować do formatu ISO. Na oficjalnej stronie KIso pisze, że w najbliższej przyszłości zajmą się pełną implementacją formatu BIN/CUE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi