siekier Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 Czesc zainstalowalem sobie kadu. Pozatym ze teraz to nie wiem czemu ale wogule niemoge do nikogo wyslac wiadomosci, to mam wielki problem z importem listy kontaktow. Zamiast nr gg wpisuje sie zero i mam te osoby na liscie ale bez numeru. Jak temu zaradzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 probowales i importu z serwera i importu z pliku? w obu przypadkach masz bledy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekier Napisano Marzec 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 Niestety tak. z obu mi zle wczytuje. bawie sie teraz ekg pod konsola ale jednak wolalbym cos prostszeg w obsludze (w ekg dobrze mi zaimportowal z serwera). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 Którą masz wersję Kadu? Jeśli 0.3.9 to tak będzie, w GG6.1 zmienił się format eksportu listy kontaktów, zostało to poprawione w Kadu 0.4.0. Musisz zainstalować 0.4.0rc2 albo CVS. Poszykaj też na forum Kadu, jest tam rozwiązanie jak sobie z tym poradzić w wersji 0.3.9 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekier Napisano Marzec 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 dzieki!! mam ta 0.39 w takim razie zainstaluje sobie ta 0.4 ale czytalem na stronce ze to chyba wersja rozwojnowa mam nadzieje ze to nic nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 zainstaluje sobie ta 0.4 ale czytalem na stronce ze to chyba wersja rozwojnowa mam nadzieje ze to nic nie przeszkadza 0.4 teraz juz jest stabilna. Wczesniej byly problemy ze skryptem tcl. Ale jak ostatnio zrobilem aktualizacja aptgetem to sie poprawilo. Naprawde polecam bo kilka rzeczy usprawnili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 zainstaluje sobie ta 0.4 ale czytalem na stronce ze to chyba wersja rozwojnowa mam nadzieje ze to nic nie przeszkadza Nie przeszkadza, ja co jakiś czas kompiluję sobie Kadu z CVS i do tej pory większych problemów nie miałem Na 0.4.0 możesz sobie dodatkowo uruchomić kilka fajnych modułów, które na 0.3.9 nie pójdą (spy, firewall na nowym tcl_scripting, tabs). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 no ja tez mialem problem z lista kontaktow - wszystkie osoby z numerem zero i kazda w swojej grupie. no ale mialem liste w pliku txt wiec bylo ok. ;] ale i tak chyba wgram sobie kadu 0.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 zainstaluje sobie ta 0.4 ale czytalem na stronce ze to chyba wersja rozwojnowa mam nadzieje ze to nic nie przeszkadza 0.4 teraz juz jest stabilna. Wczesniej byly problemy ze skryptem tcl. Ale jak ostatnio zrobilem aktualizacja aptgetem to sie poprawilo. Naprawde polecam bo kilka rzeczy usprawnili Ojć - chyba się mylisz STABILNA (v0.3.9 ) ROZWIJANA (v0.4.0 )To stan z http://kadu.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 zainstaluje sobie ta 0.4 ale czytalem na stronce ze to chyba wersja rozwojnowa mam nadzieje ze to nic nie przeszkadza 0.4 teraz juz jest stabilna. Wczesniej byly problemy ze skryptem tcl. Ojć - chyba się mylisz STABILNA (v0.3.9 ) ROZWIJANA (v0.4.0 ) Mialem na mysli "stabilna" w rozumieniu potocznym. Co mnie obchodzi jak ja nazywaja oficjalnie? Wazne jak działa, a dziala dobrze i stabilnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Marzec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2005 no zrobilem sobie update i potwierdzam ze dziala stabilnie. polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi