siekier Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 Czesc mam pytanie czy jest jakis program do odtwarzania mp3 spod konsoli z wylaczonym xserwerem. Probowalem takiej komendy play ale nieobsluguje to mp3, tylko wavy odtwarzalo. jesli jest takie cos to skad to sciagnac i jak zainstalowac i jak sie poslugiwac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 Poszukaj moze na rpm.pbone.net lub apt-getem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 Zainteresuj się paczką mpg321. Specjalnie właśnie dla Ciebie ściągłem, sprawdziłęm i działa Obsługa: mpg321 [plik].mp3 [edit] Właśnoie odkryłem, że jak byś chciał zrobić sobie liste, to w katalogu z mp3 wpisz mpg321 *.* Polecam jeszcze man mpg321. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekier Napisano Marzec 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 Spoko dzieki super program!! wiesz moze jak zrobic zeby gral playliste np caly katalog z mp3, tek zeby nie trzeba bylo za kazdym razem odplac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 wiesz moze jak zrobic zeby gral playliste np caly katalog z mp3, tek zeby nie trzeba bylo za kazdym razem odplac? No to Ci przecież napisałem mpg321 *.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
::DoGG:: Napisano Marzec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2005 Mplayer dziala w konsoli jako odtwarzacz mp3. Obsluguje playlisty, czyt id3 tagi itd, itp. W konsoli zawsze uzywalem mplayer`a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekier Napisano Marzec 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2005 spoko dzieki za odpowiedzi a ogladales pod konsola film?? ja tak niezla jhazda obraz zlozony z plusikow i innych znaczkow z daleka jak sie patrzy to widac wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
::DoGG:: Napisano Marzec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2005 Tak serio to goladalem pod konsola. Swojego czasu zarzucilem konsole wysokiej rozdzielczosci przez bufor klatek. Na mplayerze ogladalem w pelnym wypasie, nawet panscan dzialal )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi