radek1306 Napisano Marzec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2005 Jak zainstalować Mks-vir pod Fedorką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2005 Powtórze się z shouta. Po co Ci on? Masz serwer pocztowy? Bo jeżeli nie, to jest on całkowicie Ci zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2005 Poza tym oryginalny mks z licencją ma support Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Marzec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2005 Teoretycznie instalując antywira to robisz sobie tylko niepotrzebny śmietnik!! Wtpie żeby ci było coś w tym stylu potzrebne!! :) Praktycznie nikomu się nie chce. Za dużo się trza ścierać, no i czsem niektóre dystrybucje się sporo różnią więc się nie opłaca!! Szkoda pamieci jednej jaki i drugiej!! No chyba, że masz serwer, jak wspominał juz kolega :] Pozdrawiam Gryhild Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2005 A ze lżejszych antywirów to jak już polecam Pande (PS. Jak ma serwer raczej musi mieć oryginalnego MKS'a - wiec ma support - żart - tak się ze mną obeszli jak zapytalem o cos z nielegalna wersja forum, na ktorym obecnie pisze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2005 tak się ze mną obeszli jak zapytalem o cos z nielegalna wersja forum, na ktorym obecnie pisze ) A pomyśleć, że jeszcze około roczek temu sam podawałem linki do płatnej wersji winex (obecnie cedega) No, ale wtedy nie było takiej moderacji/administarcji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2005 Antywirus przydaje się też, gdy dzielimy z kimś komputer i jego zasoby, albo mamy dwa OS'y. Np. mamy wspólną powierzchnię odkładczą FAT dla Windows i Linuksa. Od czasu do czasu w trosce o Windows warto ją przeskanować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Marzec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2005 z tego co pamiętam mks na linuksa jest darmowy, przynajmiej jak patrzyłem ostatnio to tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Marzec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2005 Witam ponownie!! Ale z tego co słýszałem to mks jest jednym z najbadziewniejszych antyvirów i nie poleca się jego, więc jeśli już, to radziłbym się rozejżeć rozejrzeć za czymś innym. Niestety nie orintuje siię w tym temacie, ale to się zmini :] Pozdrawiam Gryhild Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2005 Gdy zaczynalem z Linuksem to uzywalem Avasta bo uzywam tez Avasta pod Winda. Calkiem przyjemnie pracuje w tle i nie przeszkadza. Ale pozniej jakos z tego zrezygnowalem, b.rzadko zgrywam cos na fat32 a jak juz cos zgram to sprawdzam to windowsowymi progsami. Ale gdyby radek1306 byl jednak zainteresowany to podaje linki (Wymagania>>opis>>Download ) http://www.avast.com/eng/system_requirements.html http://www.avast.com/eng/avast_for_linux.html http://www.avast.com/eng/avast_for_linux_serv.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1306 Napisano Marzec 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2005 Wow, alez odpowiedzi Potraktujcie mnie proszę tak: 1. Albo mam serwer 2. Albo mam dwa OS'y (Linux i Windows) 3. Znam Avasta 4. Mks pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT - darmowy P.s. Tak przy okazji to dzięki za wszelki komentarze, ale nadal nie wiem jak zainstalować antywira Proszę, podpowiedzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2005 To nie wiesz jak zainstalowac program... a to juz jest temat nie do forum tylko do zapytania w guglach. Dlaczego ? Po porstu nie ma co podstaw klonować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi