Hadron Napisano Kwiecień 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2004 Jak mozna zamienic w gnome okienkowe przyciski stronami tak jak to jest w Mac OS X ? dzienx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Kwiecień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2004 [...] okienkowe przyciski stronami[...] what :?: :roll: [...] jak to jest w Mac OS X ?dzienx sorry ale nie mam pojęcia jak "...to jest w Mac ..." nie używałem ----- ja, generalnie jestem chętny do udzielania pomocy, ale nie rozumiem pytania :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Kwiecień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2004 Jak mozna zamienic w gnome okienkowe przyciski stronami tak jak to jest w Mac OS X ?dzienx Chodzi Ci o przyciski minimalizacji/maksymalizacji, zamykania okna itd. ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Kwiecień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2004 A ja doskonale rozumiem twoje pytanie i odpowiedz na nie znajduje się na mojej stronie w artykule o modyfikacji gnome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadron Napisano Kwiecień 22, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2004 Piotrze wielkie dzieki mam juz po lewej stronce identycznie jak w Mac'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi