andriusza1 Napisano Marzec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2005 Witam, zna moze ktos instalatora takiego jak na quake 3 dla soldier of fortune? Mam orginalna gre, a chcialbym móc sie nią cieszyc nie koniecznie przez wine, zna ktos moze sposob jak ja zainstalowac? Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemos Napisano Marzec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2005 Jesli mowisz o SOF nie SOF2 to zdaje mi sie ze jest gdzies w sieci wersja tej gry pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT wiec poszukaj i sproboj sciagnac - posiadajac oryginal zdaje sie nie zlamiesz zadnych praw autorskich zreszta poszukaj moze na CD jest gdzies takowy instalator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 (_napewno_ → na pewno) ORT(Na pewno) istnieje SOF pod linuksa. Ja znalazłem jedynie komercyjną wersję ale można ściągnąć DEMO. Informacje znajdziesz TUTAJ Co do SoF II to działa pod wine http://www.linux-gamers.net/modules/wfsect...e=1&articleid=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Marzec 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 Zgadza sie dziala pod wine pieknie, ale czy ktos wie zeby gry w wine uruchamialy mi sie w fullscreen a nie kawalek gry chowal sie za panelem Jak to zrobic (poza tym ze mozna wlaczyc w panelu "pozwalaj zakrywac innym aplikacją panel" ) to mnie nie bawi bo nie chce zeby mi inne aplikacje zaslanialy panel. jest jakas metoda zeby ustawic wine tak by przyslanialo panel ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi