neo_fox Napisano Marzec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2005 był kiedyś taki projekt. Wie ktoś może co się z nim stało :?: MS wystraszył się konkurencji i zadziałał :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Marzec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2005 (edytowane) Ostatnio strona jeszcze działała, ale teraz widzę że już nie działa. Projekt już od jekiegoś czasu nie był rozwijany (na to wyglądało) i pewnie dali sobie z nim spokój. Jednak strona działa, widocznie mieli chwilowe problemy. Nie zmienia to faktu że projekt dość powoli się rozwija Edytowane Marzec 22, 2005 przez skazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2005 Poza tym ,że stronka raz działa a raz nie to projekt nie ma przyszłości. Jeżeli MPlayer łamał parę patentów to XPde łamało 100-tki a może nawet tysiące... PS. Na chwile skompiowałem i niespodobało mi się... Było jakieś takie... eXPerience Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Marzec 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 W sumie projekt jest faktycznie nienajlepszy. Ale kiedyś chciałem go zinstalować w knoppix'a ;-) i ostatnio znalazłem trochę czasu. Zdziwiło mnie że strona nie działa. Jeżeli MPlayer łamał parę patentów to XPde łamało 100-tki a może nawet tysiące... To fakt Jednak strona działa, widocznie mieli chwilowe problemy. Atak M$ :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi