AlienJR Napisano Marzec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 Chodzi mi o to, ze jesli mam zaplacic 400 zl za OO czy tam 300 to produkt dla uczniow i studentow MS-Office go przewyzsza(dla moich potrzeb) wiec jak OO chce konkurować z MS? Powiedz kto tu zaplacil 300zl za OO.o, bo ja mysle, ze wiekszosc ma z distro.. Co do post scriptum to nikt nie robi glupich uwag, oprogramowanie jest swierze, poza tym nie pracuja wszyscy nad nim na zaboj jak nad MS.. i jak juz pisalem bledy sie zdarzaja.. nie mowie Ci, zebys kuypil winde i sapdal, bo mi to by przez gardlo nieprzeszlo mowiac powaznie... a to na gorze nalezy potraktowac jako zart dotyczacy ceny msoffice vs ceny oo :/ Gdyby wszyscy mieli takie podejscie jak ty to by sie pogryzli... A do tego trzeba z cierpliwoscia, z usmiechiem na ustach, z pokora.. Dla mnie to w czym gnu/everything jest lepsze od windy to to, ze z czystym sumeiniem uzywam legalnego oprogramowania na codzien, a poza tym wiele mozna sie nauczyc... i poznac mnostwo fajnych osob.. i zaangazowac sie spolecznie.. po prostu piekna sprawa.. :/ Pozdrawiam. PS. I nie wal takich ps'ów jakbyś był obrażony na cały swiat za to ze jest bug w oo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Marzec 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 Powiem tak, zainstalowalem OO 2 i jest to wersja beta a zadawala mnie wiec tak na 90 % ją kupie - wie ktos moze kiedy ma byc oficjalne wydanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 też mi sie podoba 2.0; May/June 2005 : OOo 2.0; Q3 2005: OOo 2.0.1; Pozdrawiam; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Marzec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 Poczekaj na 2.0 i wtedy zdecyduj ostatecznie. Wersja 2.0 beta jest jak dla mnie beznadziejna. Nawet nie da się zapisać plików jako doc, tak żeby potem móc to odczytać w MSWord. Wolę 1.1.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 ja (w tym momencie) siedze na windzie i pisze w oo i moge zapisac w jakim formacie tylko sobie zazycze.. .doc .rtf .(x)html .xml i takie bajery rozne, nie znam nawet niektorych z tych rozszerzen.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi