Skocz do zawartości

Oo To Żart !

andriusza1

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi o to, ze jesli mam zaplacic 400 zl za OO czy tam 300 to produkt dla uczniow i studentow MS-Office go przewyzsza(dla moich potrzeb) wiec jak OO chce konkurować z MS?

Powiedz kto tu zaplacil 300zl za OO.o, bo ja mysle, ze wiekszosc ma z distro..

Co do post scriptum to nikt nie robi glupich uwag, oprogramowanie jest swierze, poza tym nie pracuja wszyscy nad nim na zaboj jak nad MS.. i jak juz pisalem bledy sie zdarzaja.. nie mowie Ci, zebys kuypil winde i sapdal, bo mi to by przez gardlo nieprzeszlo mowiac powaznie... a to na gorze nalezy potraktowac jako zart dotyczacy ceny msoffice vs ceny oo :/

Gdyby wszyscy mieli takie podejscie jak ty to by sie pogryzli...

A do tego trzeba z cierpliwoscia, z usmiechiem na ustach, z pokora..

Dla mnie to w czym gnu/everything jest lepsze od windy to to, ze z czystym sumeiniem uzywam legalnego oprogramowania na codzien, a poza tym wiele mozna sie nauczyc...

i poznac mnostwo fajnych osob.. i zaangazowac sie spolecznie.. po prostu piekna sprawa.. :/

Pozdrawiam.

PS. I nie wal takich ps'ów jakbyś był obrażony na cały swiat za to ze jest bug w oo.

ja (w tym momencie) siedze na windzie i pisze w oo i moge zapisac w jakim formacie tylko sobie zazycze.. .doc .rtf .(x)html :P .xml i takie bajery rozne, nie znam nawet niektorych z tych rozszerzen.. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...