Bonifacy Napisano Marzec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2005 Witam, mam postawiony na windozie 2000 serwer VNC, na którego wchodzę bez problemu z innego kompka w sieci. Zaorałem win xp na tym kompku i mam aktualnie fedore3, no i bym kciał też tak jak wcześniej wejś na ten serwerek z windą. Więc apt-get install vnc ---poszło bez problemu, odpalam vnc-viewer, wpisuje ip serwerka, daje ok i okno znika tak jakbym wpisał kill (nic się nie dzieje) czy ktosjuż może miał taki problem, lub wie co zrobiłem źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrimalBeast Napisano Marzec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2005 http://fedoranews.org/tchung/vnc/04.shtml i poprzeglądaj w lewo/prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacy Napisano Marzec 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2005 no bardzo fajne tylko dla kogoś kto zna angielski a tak na serio to jest jak postawic serwer VNC na (_linuxa_ → Linuksa) ORT, a ja, jak już pisałem mam go postawionego na win2000 i działa prawidłowo, kce się tylko dosta na niego z (_linuxa_ → Linuksa) ORT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi