plakiet Napisano Marzec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2005 Witam! Zostałem teraz bez żadnego linuksa a nie chce już windowsa Zainstalowałem vidalinuksa ale nie działa mi po starcie ani klawiatura ani mysz. nie mogę sie zalogować ani wylogować ani nic zrobić. Macie jakieś pomysły co robić? mam wersję x86_64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2005 Zajrzyj na : Gento.org /PL Gentoo.pl Vidalinux to poprostu skompilowane i przygotowane Gentoo w duzym skrocie. I tam, jak zechca, to Ci odpowiedza. FC to zupelnie co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plakiet Napisano Marzec 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2005 chyba zaraz mnie stamtąd wyrzucą bo pierwsza odpowiedzź to "to nie forum vidalinux-a" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2005 Odpowiedz ze nie ma poki co polskiego forum a jak sie nauczysz na vidalinuksie obslugi portage to sie moze przesiadziesz na Gentoo PS.Nie wiem czy nie ma forum Vidalinuksa po polsku :| sprawdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plakiet Napisano Marzec 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2005 szukałem już ale ni udało mi się znaleźć będę jeszcze grzebał wszędzie gdzie się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 (edytowane) denrwuje mnie to.. :/ chyba zrobie unlimited trial invision powerboard.. i wrzuce tam kilka tematów.. ( na wzor pewnego portalu o pewnej dystrybucji).. i jak zrobie to podam link.. __ http://www.konnekt.com-connect.pl/alien/forum/ juz jest w wersji 0.01 beta Edytowane Marzec 25, 2005 przez AlienJR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 Wersja 0.01 beta cosik nie działa ale licze na to ze zacznie dzialac i ruszy bo sie przyda (wystarczy spojrzec na tego posta by stwierdzic ze Vidalinuksem sie sporo osob interesuje. Choc jakos nie ja, ale to sie moze zmieni za sprawa Twojego forum Edycja: o odpaliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 Kurczę jakieby tu fora zrobić fak ap szjse ! domeny .info juz nie sa za friko... tak to byl zarejstrował vida.info... ale coz "madry polak po szkodzie" jak to mowia.. PS. Pytanie do moderatorów, czy jak moje forum male bedzie mialo nieco podobny rozklad i opisy.. to czy ktos sie obrazi ?? Nie to, ze zupelny atak klonow, ale na rozklad i opisy nie mam pomysłow.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Marzec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2005 Angielski regulamin na polskim forum, bleeeeee... Czy to już język polski taki do niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2005 Angielski regulamin na polskim forum, bleeeeee... Czy to już język polski taki do niczego eee mistrzu patrz, wersje forum (wyzej podane).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plakiet Napisano Marzec 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2005 chyba udało mi się zarejestrować ale nie mogę się zalogować powodzenia życzę AlienJR ! bardzo licze na to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2005 PS. Pytanie do moderatorów, czy jak moje forum male bedzie mialo nieco podobny rozklad i opisy.. to czy ktos sie obrazi ?? A niby dlaczego ktos miałby się obrażać? Hę? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 PS. Pytanie do moderatorów, czy jak moje forum male bedzie mialo nieco podobny rozklad i opisy.. to czy ktos sie obrazi ?? A niby dlaczego ktos miałby się obrażać? Hę? ;-) W końcu wszyscy tu są zwolennikami GPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 Przezorny zawsze ubezpieczony.. Tak pytam zeby krzyku pozniej nie bylo Jeszcze ktos mnie posadzi o kradziez wlasnosci intelektualnej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Przezorny zawsze ubezpieczony.. Tak pytam zeby krzyku pozniej nie bylo Jeszcze ktos mnie posadzi o kradziez wlasnosci intelektualnej :P "Forbidden You don't have permission to access /alien/forum/ on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. " juz od dluzszego czasu brak dostepu lub inne problemy.. no i co dalej?? a tak bardzo spodobal mi sie pomysl.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi