lisu77 Napisano Marzec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 podczas istalacji fc3 dochodze do momentu partycjonowania dysku po wybraniu opcji atomatycznego lub za pomoco disk druida wyskakuje komunikat ze nie ma zadnego twardego dysku.Mam atlona 64 i sata.poprosze o łopatologiczne wytłumaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 Dla dysków sata, bodajże trzeba załadowac sterownik do dysku przy pomocy dyskietki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregg Napisano Marzec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 A jakieś dokładnijesze dane? PLIIIS! Mam ten sam problem... Przekopałem sporą część Internetu i przeczytałem wiekszość anglojęzycznych porad i nic nie kumam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 a ja np. na satcie nie moglem zaisntalwoac zadnego windowsa... tylko fedora mi weszla.. bez sterownika.. ale moze dlatego, ze silicon jest (_odrazu_ → od razu) ORT w fc.. bo rozne stery bywaja... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu77 Napisano Marzec 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2005 szukałem tych sterowników dla asusa K8N i dostępne są tylko dla kernel 2.4 wiec dla fc3 nie ma takich :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2005 A np. taki win xp instaluje się bez problemów? Szukałem troche na google i znalezłem to tylko nie wiem, czy to może zadziałać pod linuksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi