ecik Napisano Marzec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 Mam poważny problem z korganizerem. Otórz w ogóle go nie uzywam, ale po zainstalowaniu nowego kde chciałem sprawdzić jak wygląda no i od tamtej pory w tacce systemowej siedzi jego ikona informująca mnie o alarmach i za nic nie moge się jej pozbyć. Wyłączałem, usuwałem i nic, po restarcie ona powraca jak koszmar minionego lata :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 Wejdź w Centrum Sterowania --> Składniki KDE --> Memedżer usług i go po prostu wyłącz. Pozdrawiam. P.S. Niech jakiś moderator przeniesie to do innej kategori Psuje wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik Napisano Marzec 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2005 Żeby to było takie proste, he he. W menedżerze usług nic takiego nie ma, a żeby było śmiesznie to jeszcze w głównym menu dodał mi się sam sktrót do programu Kaffeine (mam go już w podmenu multimedia) i nawet po usunięciu i zapisaniu nowej konfiguracji menu on się tam znowu pojawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi