andriusza1 Napisano Marzec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2005 Witam,mam drobne pytanko, co zrobic zeby mplayer wczytywal napisy automatycznie,ale nie pokazywal tego komunikatu, ze napisy zostaly zaladowane??? Wie ktos moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legus Napisano Marzec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2005 O ile dobrze pamietam, jezeli napisy naja taka sama nazwe jak film i sa w tym samym katalogu , laduja sie one automatycznie i to bez zadnego komunikatu .!! Chyba ze cos sie zmienilo ?? Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Marzec 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2005 Tego to ja juz nie wiem czy tak bylo bo nie pamietam, ale teraz tak mam, jak ladują mi się automatycznie to wyskakuje komunikat "added subtieles ..nazawa>napisow" a chcialbym zeby mi sie ten komunikat nie pokazywal Jest na to jakas rada??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Marzec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2005 Witam,mam drobne pytanko, co zrobic zeby mplayer wczytywal napisy automatycznie,ale nie pokazywal tego komunikatu, ze napisy zostaly zaladowane??? Wie ktos moze? Nie testowalem tego, ale czytałem kiedyś na forum,ze trzeba usunąć czcionki z folderu mplayera i zostawić tylko tą której się używa. np. Arial 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Marzec 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2005 no i to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczok Napisano Marzec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2005 Jak bedziesz odtwarzal w mplayerze to sie nie pokarze, bo tylko w gmplayer sie pokazuje A tak na powaznie to chyba sie nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2005 A tak na powaznie to chyba sie nie da. Dziwne, bo u mnie ładuje automatycznie i nie pokazuje żadnych komunikatów :/ Szukałem w Preferencjach, ale nie znalazłem żadnej ciekawej opcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczok Napisano Marzec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2005 Dziwne, bo u mnie ładuje automatycznie i nie pokazuje żadnych komunikatów :/ Szukałem w Preferencjach, ale nie znalazłem żadnej ciekawej opcji... No i na tym bajer polega, ze opcji za to odpowiedzialnej nie ma ( a przynajmniej nikomu z nas sie nie udalo znalezc) a info sie pokazuje. Wydaje mi sie, ze to zalezy tez od wersji, bo kiedys mialem gmplayer'a i nie pokazywal info, a ostatni pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi