Shelvo Napisano Marzec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2005 Zainstalowałem sobie amule i wymagane pakiety( specjalne pod fc3 ). Za pierwszym razem działało, ale już po reboocie nie chce. Jak prubuję w konsoli to dostaję: [shelvo@localhost ~]$ amule Naruszenie ochrony pamięci Co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2005 nalezy szukać tam na gorze nad shoutem jest szukaj.. wez odznacz tam na wyszukiwanie od kiedykolwiek a na pewno odpowiedz znajdziesz a poza tym rozejrzyj sie za faq'ami na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shelvo Napisano Marzec 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2005 Dzięki, coś znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Marzec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2005 Dzięki, coś znalazłem. Jeśli już działa to OK. A gdyby ktoś jeszcze miał problem z naruszeniem ochrony pamięci to w wyszukiwarce wpisujcie prelink (to tak dla potomnych). Tylko nie wpisywać tego w naszm szołboksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shelvo Napisano Marzec 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2005 Działa już na szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi