butek Napisano Marzec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2005 Mam flash drive kingston Działa na fedorze ale tylko jak włożę go i zrestartuję system Jak zrobić aby po włożeniu sam się instalował , albo jak go zamonotować po włożeniu Nie chce mi się za każdym razem restartować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2005 albo jak go zamonotować po włożeniu http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...&hl=flash+drive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2005 Ja powiem tylko ,że nic nie konfigurowałem i system automatycznie mi montuje urządzenie sda1(czyli pamięci flash, lub u niektórych dyski SATA). Zawsze możesz dopisać sobie wpis do pliku /etc/fstab Mój wpis wygląda tak: /dev/sda1 /media/NIKON_D70 vfat pamconsole,exec,noauto,iocharset=utf8,noatime,sync,managed 0 0 Pozdrawiam. P.S. Szukajka nie gryzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi