Skocz do zawartości

Brak Połączenia Z Neostradą

Ed...

Rekomendowane odpowiedzi

zainsatlowałem wszystko i wszytko niby działą a jdnek po komedzie startadsl nic sie dłuzsza chwile nie dziej a puzniej kominukat nie udało sie połaczyc help!!!!!!!!!!

Zainstalowałem wszystko i niby działa a jednak po komendzie startadsl nic się dłuższą chwilę nie dzieje. Później otrzymuję komunikat, że nie udało się połączyć. Help!!!!!!!!!!

Edytowane przez _PaT

Strach się bać co się z ludźmi dzieje. Chętnie bym odpowiedział na ten post, ale ja posługuję się językiem polskim a nie jakimś zakodowanym slangiem.

Według Artykułu 27 konstytucji Rzeczypospolitej

W Rzeczypospolitej Polskiej językiem urzędowym jest język polski. Przepis ten nie narusza praw mniejszości narodowych wynikających z ratyfikowanych umów międzynarodowych.

Radzę, więc zacząć posługiwać się nim przynajmniej w stopniu podstawowym. Naprawdę szlag człowieka może trafić gdy czyta się 100 raz podobny temat w dodatku napisane w sposób nienormalny. Dobrze, że jestem patriotą i stosuję się do konsutucji więc szanuje twoją wolność wypowiedzi, ale na przyszłość radzę wypowiadać się "normalnie" i spokojnie, oraz dokładnie. To taka moja prośba do użytkowników tego forum. Jestem dość starym jego użytkownikiem(ahh. te czasy gdy 3 cyfrowa liczba to widok niespotykany:) ) i trochę żałuje ,że się tak "rozwinęło". Dobrze to ktoś kiedyś powiedział, że wraz ze wzrostem cywilizacji, wzrasta niemądrość.

P.S. Do Gajownika i innych moderatorów. Wiem ,że to głupi, nie na temat post, ale nie mogłem się zahamować.

ja posługuję się językiem polskim a nie jakimś zakodowanym slangiem.

[...]

Radzę, więc zacząć posługiwać się nim przynajmniej w stopniu podstawowym. Naprawdę szlag człowieka może trafić gdy czyta się 100 raz podobny temat w dodatku napisane w sposób nienormalny.

wiec co w tym pliku ma byc dokładnie wpisane a co najwaznniejsze to jak boo spacje taaby itd sie tesch ponoc licza odp.

@adios, niezły rezultat przynósł Twój post. ;) Ktoś wie o co w tym chodzi? B)

@adios, niezły rezultat przynósł Twój post. ;)  Ktoś wie o co w tym chodzi? B)

Już nie ręce a łapy opadają. Może to niezgodne z konstytucją ale odmawiam pomocy temu osobnikowi :P Może mnie nawet Gajownik zbanować. Przeżyję to :D

Mam szczerą nadzieję, że ten post to żart zgotowany przez jakiego doświadczonego użytkownika :) Założe chyba temat: LOL miesiąca :D

Edytowane przez adios

1)

zainsatlowałem wszystko i wszytko niby działą a jdnek po komedzie startadsl nic sie dłuzsza chwile nie dziej a puzniej kominukat nie udało sie połaczyc help!!!!!!!!!!
+ nazwa tematu (Brak Połąznez Z Nestrada)

2)

wiec co w tym pliku ma byc dokładnie wpisane a co najwaznniejsze to jak boo spacje taaby itd sie tesch ponoc licza odp.

No co Wy? Ja widzę kolosalną różnicę :-)

Tak sobie pomyślałem, że wyszukiwarka jest zbędna, jeśli chce się coś znaleźć wśród takich treści :) lol

Tak sobie pomyślałem, że wyszukiwarka jest zbędna, jeśli chce się coś znaleźć wśród takich treści :) lol

No to już wiadomo dlaczego według konstytucji językiem urzędowym jest polski. Ma to na celu ułatwić wyszukiwanie różnorakich treści :) Ale zamiast naśmiewać się powinienem błagać siły wyższe o zlitowanie się nad światem :lammer:

Ja zrozumiałem :)

Tak użytkowniku Ed... możesz liczyć na spacje i taby:) One bardzo przyjazne są :)

Ed... przeszukaj forum, wątek pliku konfiguracyjnego neostrady wielokrotnie się przewijał (nawet jakieś 3 dni temu). Możesz też wstawić tu swój config.

Reszta czas ukrócić tę lożę szyderców, bo trzeba będzie zamknąć temat, a wtedy nie pomożemy biednemu Ed...