justdoit Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 Witam, wiem, ze juz było pełno postów na ten temat, ale mam problem! Instaluje sobie eagla do neo, wszystko si, nie pokazuje zadnych bledow. Restart kompa i.... nic net nie dziala (diody sie swieca). Kilkakrotnie probowalem instalowac na rozne sposoby czasami nawet net dzialal po pierwszym uruchomieniu, ale po kolejnym juz nie! Nie wiem co jest grane kompletnie bo na drugim kompie ten sam net dziala swietnie i nie mam zadnych problemow (tez sam modem wersja kernela i sterow). Dodam tylko, ze system byl swiezo instalowany. Wiem, ze opis problemu jest dosyc ogolnikowy, ale moze ktos sie z czyms takim juz spotkal. Z gory dzieki za odpowiedz! Dobra juz dziala, w sumie nic nie zrobilem a zaczelo dzialac po paru restartach, sorki za problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatl68 Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 Mogę powiedzieć tylko tyle, że jeżeli chodzi o Fedorę2 to opis na naszej stronie jest ok. Jeżeli zrobisz wszystko jak w opisie to będzie hulało, że hej. Jeśli masz Fedorę 3 to tylko standardowo instalujesz sterowniki. Nie zapomnij zmodyfikować pliku rc.d. Pozdrawiam. Ps. Tylko spokojnie. Linux jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi