twozniak14 Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 Czy mógłby mi ktoś napisać jak 'krok po kroku' zainstalowac fc2 .?? I jak go potem usunąc np. gdyby mi się znudził. Ważne. można na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 Sprawdź tu. Autor włożył naprawdę wiele wysiłku w ten artykuł, powinien wystarczyć. ((_acha_ → aha) ORT → aha) ORT, oczywiście polecam FC3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twozniak14 Napisano Marzec 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 a fedora jest po polsku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 a fedora jest po polsku?? Począwszy od wersji Fedora Core 3 jest prawie w całości po polsku, włącznie z instalatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 Po instalacji obowiązkowo: http://80.55.221.90/~gajownik/linux/fedorafaq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twozniak14 Napisano Marzec 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 Wgrałem FC1. Gdy ją konfigurowałem to spytał o usera i hasło. Gdy wpisałem 'twozniak' i haslo '******' to wystąpil bląd. Konfigurowałem dalej i skonczylem to wlaczylem fc1. Zapytal o usera i wpisalem to co podczas installu.wystąpil bląd.capslock i itp nie ma nic do rzeczy. i co teraz?? jak usunąc fc1 z dysku i wgrac windowsa???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 A nie dawałeś tam ( w hasle) może polskich znaczków? PS. Wciśnij ctrl+alt+F1/F7, zaloguj się na roota (su -), a tam wydaj polecenia: useradd [twoja_nazwa] a potem passwd [twój_user]. Potem spróbuj się zalogować na tego usera (klikasz ctrl+alt+F7) Co do windy, to wystarczy uruchomić kompa z cd1 Fedory, usunąć partycje, resetnąć kompa i instalnąć winde PS. Po co wywalałeś winde? To nie było potrzebne, aby Fedorke zainstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 (edytowane) jak usunąc fc1 z dysku i wgrac windowsa???? Więcej wiary we własne siły.. A co do hasła.. to mogłeś nie olewać komunikatu ( to nie windows), tylko np. zapisać na kartce.. wyjść stamtąd i zalożyć nowy temat na tym forum.. I jescze jedna rada na początek lepiej jest mieć i windowsa i fedorę.. Pokombinuj z tym hasłem może głupi bład zrobiłeś (np. literowke) A i jak to jest haslo roota.. to szukaj w necie, na forum tylko 3 wyrazów - 'single grub root' A chodzi o usera.. Zakrecony jestem.. :/ Sorry... Edytowane Marzec 27, 2005 przez AlienJR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi