kolczok Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 Mamm zapytanie czy jest jakaś możliwość uruchomienia zgrywania utworków z kompa na mini disc sony, przez usb? Pod windą robi się to przez programik dostarczony razem ze sprzętem, ale oczywiście sony ze wsi, to nie wie, że coś takiego jak linux to istnieje i oprogramowania do niego nie dał. Troche szperałem po siec,i ale mówiac szczerze moje wyniki były raczej marne. Z góry dzięki za wszelkie info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 A nie da się jak z jakąś kartą flash albo aparatem ?? /dev/sda1 ?? czy cos ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczok Napisano Marzec 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2005 No niby sie da alle wtedy minidisc jest widziany jako pamiec przenosna, a mi chodzi o programik zaminny dla sonuc stage. Taki co to nagrywa na mini muzyke tak zeby moznabylo ja potem odtwarzac z minidi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2005 Nie chce pisać czarnych scenariuszy (jakos sie chyba tak mowilo)... ale takiego porgramiku to chyba nie znajdziesz ;] Jak pan google nie pomogl.. to watpie.. (no jeszcze mozna sprawdzic na linuxsoft.cz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczok Napisano Marzec 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2005 ok. Dzieki. Mimo wszystko jeszcze pokombinuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi