Skocz do zawartości

Dziwne Okienka

andriusza1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wie moze ktos dlaczego mam takie dziwne okienka:

W ktorych nic nie widac, sa tylko puste wiersze i nie wiem co wybrac bo w nich nic nie ma, co moglem wyistalowac?? Np kiedy klikam na ikonce w trayu od up2date to - powinny tam byc aktuallizacje, wlacz up2date(czy jakos tak) a ja nie mam tam nic tylko puste menu sad.gif a nie mialem tak

Jak to mozna naprawic?

Zebym wiedzial jak umiescic tu zdjecie to bym zrobil zrzut jak to wyglada, ale nie wiem jak to zrobic ??

Aha nie wiem jak to sie stalo ze na forum sa 4 tematy tego samego poniewaz ja kliklem tylko raz na "dodaj temat" wiec prosilbym MODERATORA aby usunal pozostale tematy.(chyba dlatego ze robilem cofnij) Wiec z gory przepraszam za to, no coz kazdemu zdarzaja sie bledy

Aha nie wiem jak to sie stalo ze na forum sa 4 tematy tego samego poniewaz ja kliklem tylko raz na "dodaj temat" wiec prosilbym MODERATORA aby usunal pozostale tematy.(chyba dlatego ze robilem cofnij) Wiec z gory przepraszam za to, no coz kazdemu zdarzaja sie bledy

Poprawione. Doceniam Twoje ambicje, ale czasem warto się pohamować :/ Żartowałem :) Miłej współpracy.

Postaraj się o wrzucenie screenshot'a bo nie mogę przeprowadzić wizualizacji tej sytuacji a bardzo chętnie bym ci pomógł, bo w menagerach okien mam spore i ciekawe doświadczenia :) Miałem już bardzo dużo dziwnych błędów...

ale jak mam to tutaj umiescic?? z poczatku myslalem ze wcisnac trzeba IMG przy tworzeniu ale tam widze ze to jest skrot chyga do strony internetowej. Wie ktos jak wrzucic screena tu na forum??

{========================================================}

Juz dziala,ale nie wiem co zrobilem ?!