San Napisano Marzec 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2005 Ave! szukam odpowiednika avifixp lub avimedic pod Linuksa, czy ktoś zna jakiś taki?chodzi o to że chciałbym sprawdzić czy plik który ściągnąłem z sieci jest zdatny do oglądania. nie musi być żadnych dodatkowych funkcji. tylko sprawdź i powiedz czy i gdzie Pozdrawiam! San Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butcher Napisano Marzec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2005 Ogolnie to jak sciagasz cos poprzez xmula, czy amula to masz podglad tego co do tej pory sciagnal! Uzyskuje sie go porzez zainstalowanie VLC (VideaLan) Ale nie wiem czy cos takiego cie zadowoli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2005 Uzyskuje sie go porzez zainstalowanie VLC (VideaLan) Niekoniecznie. Ja do podglądu plików w amule używam zwykłego mplayera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Napisano Marzec 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2005 Ave! tośmy się chyba nie zrozumieli nie chodzi mi o podgląd tylko o to czy film nie jest uszkodzony (błędna klatka, takie tam ) Pozdrawiam! San udało się odpalić AviMedic ale nie jestem do końca zadowolony z takiego rozwiązania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi