blazejwiecha Napisano Marzec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 chce updatować cokolwiek i obrywam komunikatem że nie mam klucza GPG.KEY .... jak się tego pozbyć, wcześniej działało ... problem ten mam od wczoraj Update: yum.noarch 0:2.2.1-0.fc3 - updates-testing Total download size: 384 k Is this ok [y/N]: y Downloading Packages: warning: rpmts_HdrFromFdno: V3 DSA signature: NOKEY, key ID 30c9ecf8 public key not available for yum-2.2.1-0.fc3.noarch.rpm [root@localhost ~]# i jakikolwiek bym nie chciał to wyskakuje to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 Skorzystaj z gotowego rozwiązania tego problemu napisanego przez gajownika http://80.55.221.90/~gajownik/linux/fedorafaq/#gpgsig Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Marzec 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 (edytowane) No i wszystko pięknie i cudownie Gdzie znajde GPG dla kadu.pl .... on mi wywala błędy Edytowane Kwiecień 25, 2005 przez blazejwiecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi