001 Napisano Marzec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 nie wiem jak zrobic zeby 2 userow moglo byc rownoczesnie zalogowanych chodzi mi o sytuacje gdy np ja na swoim koncie mam lock screen i drugi user moze w tej sytuacji zalogowac sie na swoje konto bez wylogowania mnie w mandrake w kde byla taka opcja a niestety w fc3 gnome nie moge sie doszukac... z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 Niestety w GNOME nie ma takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
001 Napisano Marzec 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 szybka reakcja dzieki za uswiadomienie bede musial cos innego wykombinowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 nie wiem jak zrobic zeby 2 userow moglo byc rownoczesnie zalogowanych Jeśli używasz KDE, to zrób coś takiego → http://fedoranews.org/krishnan/tips/tip050.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Marzec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 Zawsze można też trochę na około: Wciskasz CTRL+ALT+F1, wyrzuci cię na konsolę, logujesz się w trybie tekstowym, i potem startx -- :1 Między sesjami przełączasz się używająć CTRL+ALT+Fx (zwykle pierwsze 6 lub 8 terminali jest w trybie tekstowym, a dopiero dalej są x-y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
001 Napisano Marzec 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 a no tak o tym nie pomyslalem dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi