Stef Napisano Marzec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 Poszukuję programu Kdocker ( http://kdocker.sourceforge.net/pl/ ) w postaci (_rpm'a_ → RPM-a) ORT, najlepiej w jakimś repozytorium . Pomożecie? Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 Nie wiem, czy jest to gdzieś w paczce, ale dlaczego nie zainteresujesz się checkinstall'em :?: Wtedy sam byś to sobie skompilował i zrobił nim paczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik Napisano Marzec 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2005 A ja mam taki problem z kdockerem że sobie go skompilowałem a teraz nie wiem jak go usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2005 A ja mam taki problem z kdockerem że sobie go skompilowałem a teraz nie wiem jak go usunąć. Wejdź do katalogu ze źródłami, które kompilowałeś i wpisz make uninstall i ewentualnie make clean. A jak nie pójdzie to już wiesz, dlaczego wgrywa się paczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik Napisano Marzec 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2005 No teraz już wiem dlaczego wgrywa się paczki bo make uninstall i clean nie pomogło, a że próbowałem usunąć to na siłę to teraz przy logowaniu wywala mi błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2005 przy logowaniu wywala mi błąd Jaki błąd? Na pewno można temu sprostać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik Napisano Kwiecień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2005 Jaki błąd? Na pewno można temu sprostać... No system tray found Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2005 No system tray found Jeśli używasz gnome'a to podejrzewam, że wystarczy od nowa wgrać paczkę gnome-panel. Nie wiem jak sprawa ma się z kde, bo chwilowo nie mam dokumentacji i nie wiem, w której paczce siedzi tray. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik Napisano Kwiecień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2005 Jesli chodzi o tray'a to jest on na swoim miejscu, ale przy logowaniu do systemu kdocker którego po części fizycznie usunąłem wywala taki bład i co dziwne działa dokowanie programów :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Kwiecień 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2005 No tak.. Czyli tego (_rpm'a_ → RPM-a) ORT narazie nie ma? Z tym Checkinstall to jakaś pomyłka, przynajmniej dla Fedory, prędzej już się nauczę robić Rpm'y.. Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2005 Jesli chodzi o tray'a to jest on na swoim miejscu, ale przy logowaniu do systemu kdocker którego po części fizycznie usunąłem wywala taki bład i co dziwne działa dokowanie programów :?: Aha, czyli nie usunąłeś go do końca. Myślałem, że wywaliłeś wszystko, a nawet zbyt dużo. Na googlach nic nie znalazłem ani na oficjalnej stronie, może spróbuj skompilować jeszcze raz i od razu usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi