cavemanxp Napisano Marzec 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2005 Witam mam problem z instalacją Fedory Core 3. PObrałem obraz ISO płyty DVD nagrałem sprawdziłem sume md5 było ok weryfikacja po nagraniu ok (wypalam w Nero) ale gdy ustawie w BIOSie że ma bootować z napędu DVD aby zainstalować Fedore to kapa nieidzie kiedyś był rewrite ale niewidze go teraz (aby dyskietke instalacyjną zrobić) (_niewiem_ → nie wiem) ORT jak mam uruchomić instalacje Fedory PS Mam zainstalowanego MAndrakeLinux 10 tylko konsola ale także może z Mandrake da sie jakoś to uruchomić ale jakie polecenie ?? Prosze o pomoc w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2005 Spróbuj tego → http://80.55.221.90/~gajownik/linux/fedora.../#floppyinstall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavemanxp Napisano Marzec 31, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2005 Patrzałem niepomaga(nie pomaga) nic co tam pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2005 A w którym momencie zatrzymuje się instalacja? Smart Boot Manager też nie pomaga? Takie głupie pytanie, ale nie rozpakowałeś czasem pliku ISO? Możesz zbootować się z dowolnej płytki DVD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavemanxp Napisano Kwiecień 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2005 Smart Boot Manager pokazuje błąd 0xAA co to jest ?? Wypaliłem na cd boot.iso i wystartowała instalacja ale potem chce płyte Fedory i wkładam i nic sie niedzieje. Co to jest ?? Mam też Fedore Core 2 na 4 CD i jak uruchamiam instalacje jej wersji to tylko komp sie restartuje (_niewiem_ → nie wiem) ORT juz co robić HELP PLEASE kompa przeskanowałem Nortonem 2005 bootując z płyty i komp (_niema_ → nie ma) ORT niby wirusów Skorzystałem też z ultimatebootcd i tamtymi anty wirusami przeskanowałem i komp czysty. (_niewiem_ → nie wiem) ORT co robić już. Tylko Fedora ma kłopot bo Mandrake mi sie instaluje bez kłopotu. Głupie pytanie kiedy będzie działająca wersja Fedory bez kłopotów?? Jak narazie same z nią (Fedorą) kłopoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi