neoplan Napisano Kwiecień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2005 Jestem zupełnie początkującym użytkownikiem Fedory.System jest dla mnie super z jednym wyjątkiem-fatalna czcionka w przeglądarce internetowej.Na pulpicie czcionki są ok,w innych programach też, ale w przeglądarce obraz jest fatalny,niektóre czcionki są pogrubione i przez to wyglądają brzydko.Może ktoś mi pomoże i wyjaśni co mam zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Napisano Kwiecień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2005 Ave! rozumiem że Firefox Edit -> preferences -> [General] -> fonts & colors Pozdrawiam! San Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoplan Napisano Kwiecień 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2005 Tak, to jest Firefox.Ok dziękuję, zaraz wybróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Napisano Kwiecień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2005 Nie ma najmniejszego problemu^^ jak coś to mogę podać jak ja mam ustawione, ale chyba nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoplan Napisano Kwiecień 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2005 Dziękuję jeszcze raz, teraz jest wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi