Gość ciupu Napisano Kwiecień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2005 Witam , zainstalowałem sobie wine , w suemi na razie chyab nei ebvde go uzywał bo nia mam czasu na kompa, ale pamietam ze keidys miał mi byc potrzebny i nie chciałsie zainstalwoac , teraz sciagnałem jakiegos nowego dla fc 3 z marca tego oku , zainstalowało sie bez problemów tylko jak go uruchomić ? jaka komendą ? Z góre dziękuję za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Kwiecień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2005 ja tam go raz odpaliłem z konsoli komenda wine potem juz tylko uruchamiałem pliki *.exe z okienkowych programów , i wsztstko śmigało bez żadnego konfigu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Kwiecień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2005 ja tam go raz odpaliłem z konsoli komenda wine potem juz tylko uruchamiałem pliki *.exe z okienkowych programów , i wsztstko śmigało bez żadnego konfigu winefile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ciupu Napisano Kwiecień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2005 winfile działa !! wielie dzięki ! tera tylko pokombinuje po co wlasciwie mi to wine hehe Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi