andriusza1 Napisano Kwiecień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2005 witam, mam niecodzinny problemik.Chodzi o srodowisko KDE 3.3 jesli ktos kojarzy to w trayu jest jedno miejsce puste przy zegarze i tak zwykle pojawia sie klucz jak wpiszemy jakies haslo np do synaptica, a ja mam od wczoraj takich wolnych okienek 5 Czy idzie to jakos usunąc(nawet wszystkie, bo po co mi to), ale jak idzie to gdzie? Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2005 Ubij proces pam-panel-icon. Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Kwiecień 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2005 Pomogło Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toxdg Napisano Marzec 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2008 heh a ja mam teraz podobny problem co prawda na pc tylko dwie narazie ale na lapiku mam już 4 puste ikonki. a takiego procesu nie mam. ( wiem to jest stary topik ale nie chce zakładac nowego bo problem ten sam ) fedora 7 kde 3.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi