tsiru Napisano Kwiecień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2005 Właśnie braciszek zepsuł mi windoze, i powiedziałem sobie "nigdy więcej". Przesiadłem się na (_linuxa_ → Linuksa) ORT, ale nie wiem tylko jakie programy zainstalować. Znacie może jakieś obpowiedniki tych programow ? ezHTML (edytor wysiwyg), Corel PP (podobno jest wersja pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT) Skype, Tlen i jakiś dobry player, z opcją wyświetlania filmu na ekranie pomocniczym. Pomożecie ? Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Kwiecień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2005 PomoŻemy ezHtml - NVU (nie używałem), z tekstowych BlueFish Corel PP - co to jest PP? jeśli grafika wektorowa to Inkscape, jeśli rastrowa to Gimp Skype - Skype Tlen - TleenX, GnuGadu (ostatnio napisałem jak to skompilować, poszukaj na forum) a z tym playerem i ekranem pomocniczym to nie wiem o co chodzi Więcej znajdziesz TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsiru Napisano Kwiecień 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2005 Chodzi o to, że na windozie miałem stery do nvidii i allplayera, i mogłem wyświetlać filmy na TV, a na komputerze pracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Kwiecień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2005 no to jeszcze cos takiego jak NetLimiter .... programdzieki któremu możliwość jest przycinania upload lub download danego programu , np emula (amula) DC++ www, poczty , zalezy od gustu..Ciekawe czy jest odpowiednik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2005 no to jeszcze cos takiego jak NetLimiter .... programdzieki któremu możliwość jest przycinania upload lub download danego programu , np emula (amula) DC++ www, poczty , zalezy od gustu..Ciekawe czy jest odpowiednik ?? http://monkey.org/~marius/pages/?page=trickle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Kwiecień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2005 hmmmm , chyba nie bedzie to takie łatwe do zainstalowania jak te *.rpm no i juz sie problemy zaczeły ./configure pisze ze brakuje libevent ....sciagam apt libevent i jeszcze raz odpalam ./configre ... problem jest taki ze dalej buntuje sie ze mu brakuje tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczok Napisano Kwiecień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2005 pisze ze brakuje libevent ....sciagam apt libevent i jeszcze raz odpalam ./configre ... problem jest taki ze dalej buntuje sie ze mu brakuje tego Tylko nie mow, ze nie sciagnales paczek devel (libevent-devel lub jakos tak), bo bylo juz o instalowaniu ze zrodel , ktore to wymaga paczek devel poze "zwyklymi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Kwiecień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2005 wiesz , człowiek uczy sie na błędach .... Zainstaluje , zobaczymy jak teraz mi pójdzie ło ciuuup ..... total .... nie wiem jak to ugryźć ;( moze jakas pomoc jak to z Amule (upload przyciąć) Nop , wkoncu zasiadłem za tym trickle wszystko juz jaże trickle -u 2 amule i działa przyciecie uploadu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi