waldis Napisano Kwiecień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2005 Nie wiem czy już było (w każdym razie nie znalazłem) ale zainstalowałem sobie nakładkę graficzną na yum`a. Nie próbowałem, ale zapowiada się ciekawie. W trybie tekstowaym nie dawałem sobie rady. A pobrałem stąd:http://linux.rasmil.dk/dnl/yumex-0.32/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2005 szcerze mówiąc to imho łatwiej sobie poradzić w terminalu nieżeli za pomocą tej nakładki.. :/ PS. Odpowiadająć na pytanie było ze 100 razy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Kwiecień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2005 Ale to nie stabilne a fee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Kwiecień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2005 doinstalowałem sobie to , ale z punktu widzenia osoby która dopiero sie uczy linusia , to wole (_kożystać_ → korzystać) ORT z terminala niz z tej nagłatki , pozatym 2x mi juz wysypała sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi