pcxelja Napisano Kwiecień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2005 Podczas stworzenia płyty z danymi w K3b i wybrania rozszerzenia Joliet, prędkości 6x, pokazują się następujące komunikaty: rozpoczęcie nagrywania za 2 sekundy.... włączenie Burnfree wykonanie optymalnej kalibracji mocy wysyłanie CUE i na tym się zatrzymuje program. Nie chce wypalić cd. W info o stanie pokzauje się: przygotowanie procesu nagrywania. Nie wiem co jest grane, kilka dni temu bez problemu mogłem nagrywać płytę. Nagrywarka jest nowa, jest to lite-on dvdrw 1673. Próbowałem wypalić płytę z innymi ustawieniami, ale z takim samym rezultatem. Prędkośc daję specjalnie taką małą, ponieważ sprzęt jest słaby. Jesli dam prędkośc auto jest to samo. Co moze być przyczyną? System: Fedora Core 3, wraz z aktualizacjami, Gnome. Dziękuję za pomoc z góry i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2005 A na windzie labo na root'cie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcxelja Napisano Kwiecień 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2005 A na windzie labo na root'cie działa? O co chodzi z winda. Przedtem chodziło bez problemu. Wydaje mi sie że coś nagrzebałem. Ale nie wiem gdzie. Sprawdze czy działa pod roota. Spradziłem przed chwilą, ten sam problem jest przy próbie wypalenia cd z konta roota. Jak z tego wybrnąć. Nigdzie nie grzebałem nie wiadomo jak w systemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi