marre Napisano Kwiecień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2005 Witam! Jak stworzyc ikone partycji windowsowej w fat na pulpicie? Partycje te montuja mi sie automatycznie ,ale nie umiem zrobic tak zeby skroty do nich byly na pulpicie. Jak zrobic zeby ikona stacji CD zawsze byla na pulpicie nawet jesli nie ma w niej plyty? Pozdrawiam i z gory dzieki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Kwiecień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2005 ja zrobilem dowiazania do punktow montowania w mnt np umnie w /mnt / sa c,d,e,f to sa moje dyski teraz odpalasz konsole przechodzisz na pulpit i tam wydajesz komende ln -s /mnt/d i teraz na pulpicie masz skrot do dysku d bedziesz musial chyba pokombinowac z uprawnieniami tam chyba ale nie jestem pewien ale mniej wiecej tak to zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Kwiecień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2005 jak coś odpowiedz masz tu : http://dhost.info/coxis/forum/viewtopic.php?t=180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marre Napisano Kwiecień 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2005 Dzieki:) Pozdrowienia!!! :lammer: :lammer: :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi