hypnos Napisano Kwiecień 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2005 No faktycznie nie masz takiej opcji. Teraz to juz zglupialem normalnie Jakos wierzyc mi sie nie chce, ze ta wlasnie opcja zalezalaby od telewizora. W koncu parametrami sterujesz w kompie, a nie bezposrednio w TV. A jaka Ty masz w ogole grafike? Ja mam GeForce4 MX. Zauwazylem tez na Twoim screen'ie, ze roznica jest w "TV Encoder". Ja mam wpisane "NVIDIA", Ty natomiast "Brooktree 868". Moze to tu jest pies pogrzebany? Tak wygladaja u mnie opcje odnosnie TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matwix Napisano Kwiecień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2005 Niestety ale mam Geforce2 Mx440 - może to tu jest pies pogrzebany? Qrcze - nie mam kasy na nową grafikę Nawet nie mam od kogo prożyczyć żeby przetestować... Co o tym sądzisz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos Napisano Kwiecień 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2005 Jedyne czego w tej chwili moge sie uczepic to wlasnie ten koder sygnalu TV. I najlatwiej byloby sprawdzic inna grafike. Ale to odpada jak widze. Ja tez nie mam jak sprawdzic na GF2. A moze glos zabralby ktos, kto ma podobna grafike do Twojej i podzielil sie swoimi spostrzezeniami na ten temat? Bo od dluzszego czasu my dwaj wymieniamy sie tu postami Jakos mi sie wierzyc nie chce, ze nikt wiecej nie mial podobnych perypetii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi