kakiet Napisano Kwiecień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2005 WITAM:) Czy moze mi ktos polecic program pod linuxsa, ktory to byłby wmiare prosty w obsłudze oraz potrafil rysowac wykresy i fitowac? Lub czy ktos ewentualnie posiada wersje Origin pod linuxsa? Pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Kwiecień 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2005 Spróbuj zainstalowac sobie Wine i walnąc na nim Origin'a może się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Kwiecień 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2005 http://www.rwo.pl/zamienniki.html#9 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakiet Napisano Kwiecień 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Stwierdzilem ze postaram sie odpalic Origina pod Fedora:) Instalacja przeszła prawie bezproblemowo, program zainstalował sie do katalogu /home/uzytkownik/.wine/dosdevices/c:/Program Files/Microcal/Origin 6.0 Następnie wydaje polecenie wine i dostaje nastepujace: [pkak@localhost /]$ wine /home/pkak/.wine/dosdevices/c\:/Program\ Files/Microcal/Origin\ 6.0/Origin60.exe fixme:msvcrt:_setmbcp Unreal codepages (e.g. -3) not implemented fixme:ole:CoRegisterMessageFilter stub fixme:ole:CoRegisterMessageFilter stub fixme:ole:CoRegisterMessageFilter stub err:x11drv:X11DRV_CreateWindow invalid window width -22 err:seh:setup_exception stack overflow 0 bytes in thread 0009 eip 76553dc0 esp 777f1000 stack 0x777f0000-0x778f0000 [pkak@localhost / Patrzylem w internecie jak skonfigurowac wine - wszyscy pisza, ze w takalogu .wine znajduje sie plik config (u mnie zamiast tego sa jaies trzy inne)! niestety ja nie mogle go znalesc:( Moze dlatego ze instaluje wine z rpm-a?! W takim wypadku jak skonfigurowac wine? Dzieki za pomoc Nie wierze ze nikt nie potrafi mi pomoc:( A moze moj problem jest az tak banalny? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi