andriusza1 Napisano Kwiecień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2005 Czary normalnie czary,mam kosz na pulpicie ale jak robie cos wrzuc do kosza to w koszu nic nie ma Ha nawet nie mam opcji opróżnij kosz to co jest?? Wszystko co usuwam do kosza ląduje w .local/share/Trash/ ale dlaczego nie w koszu na pulpicie?? Idzie to jakos naprawic ?? Chodzi o KDE 3.4. Ogólnie w centrum sterowania nie mam posrod ścieżek gdzie są do Desktop,Autostart itd to nie mam sciezki do Kosza po prostu nie istnieje taka sciezka Co mam zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Kwiecień 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2005 Zmień na GNOME Taki żart Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Kwiecień 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2005 Jeszcze raz sie zapytam, czy jest jakis plik knfiguracyjny odpowiedzialny za to gdzie moglbym dopisac cos co by zaczelo dzialac, bardzo prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi