andriusza1 Napisano Kwiecień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2005 ten problem zaczyna mnie juz denerwowac, nigdy tak nie mialem, raptem (stery mam ze strony Nvidia) gdy zaczynam grac jest miodzio ale przez 10 - 15 minut pozniej wisi cala grafika - dzwiek slysze wszystko wiec nie wisi, ale z gry wyjsc nie moge (((( Dodam ze dopóki nie gram moge używać lina nawet tydzien i jest OK, wlaczam gre i po 10 minutach lezy Probowalem zainstalowac stery podane z porad Gajownika, ale co robie nie tak??? Kiedy je zainstaluje kernel-nvidia-module czy jakos tam i glx, restartuje kompa i jest OK jest grafika,ale gdy ma wejsc ekran powitalny zaczyna mrugac i dostaje komunikat ktorzy wszyscy znają ze respawning too fast czy cos tam i wylacza mi X-y na 5minut, moze mi ktos napisac jak laikowi krok po kroku jak nalezy zainstalowac te sterowniki z porad Gajownika bo ja niestety nie daje rady Trzeba cos dodac gdzies, skopiwac czy co?? Ale dlaczego wylaczaja mi sie gry i to po 10 minutach a tak jest Ok, zauwazylem ze najlepiej linux to chodzi bez tych aktualizacji bo co aktualizacja to gorzej Moze mi ktos pomoc, bardzo prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi