Gość ciupu Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 Witam , mam pytanie w jaki sposób fedora czyta dysk twardy ? Pamiętam ,że jak miałem windowsa 2k , 98 czy xp , dysk twardy nie był używany non toper , a teraz gdy mam fedorke czerwona dioda led dysku twardego świeci non toper , dlaczego ? dlaczego fedora ciągle używa dysku twardego ? czy może tylko ja tak mam ? Dysk i dioda na bank są OK . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 ja mam normalnie, swieci diodka tylko gdy czyta z dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 Jak się świeci, to wpisz w konsoli ps -u root, jeżeli na liście zobaczysz prelinka lub updatedb, to się nie dziw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ciupu Napisano Kwiecień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2005 Żadna z wymienionych aplikacji nie jest odpalona , a może to przest. wymiany ? mam 256 MB SDRAMU , monitor pokazuje mi ze używane jest ok 138 , no i ciut p. wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi