swiatex Napisano Czerwiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2005 Jeszcze jedno , u mojej siostry na koncie również krzyczy o pluginy,a u mojego taty na koncie nic nie chce,a gdy dzis odpaliłem kde to także nie krzyczał o te pluginy u mnie na gnome żadnego rodzaju muzyki nie zagra xmms jeśli czegoś nie napisze na kopete,teraz mam zainstalowane kadu więc trochę głupio jest uruchamiać za każdym razem kopete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2005 Jeszcze jedno , u mojej siostry na koncie również krzyczy o pluginy,a u mojego taty na koncie nic nie chce,a gdy dzis odpaliłem kde to także nie krzyczał o te pluginy A jakich tam używasz środowsik graficznych? Pewnie Gnome, a wymusiłeś korzystanie z serwera dźwięku z KDE... u mnie na gnome żadnego rodzaju muzyki nie zagra xmms jeśli czegoś nie napisze na kopete Zrobiłes w ogóle to co napisałem? Pokaż znowu co pokaże: grep -E 'output|disable' ~/.xmms/config grep -A 12 ALSA ~/.xmms/config pgrep -l arts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Czerwiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 Wpisałem grep -E 'output|disable' ~/.xmms/config i wyskoczyło output_plugin=/usr/lib/xmms/Output/libarts.so disabled_iplugins= Wpisałem grep -A 12 ALSA ~/.xmms/config i nic nie wyskoczyło Wpisałem pgrep -l arts i nic nie wyskoczyło , ale poprzednim razem jak to wpisałem to był wynik 4497 artsd Ten problem wystepuje w gnome,kde nie krzyczy o pluginy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi