Twoja stara Napisano Kwiecień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2005 Mam problem z et.Instalacja przebiega tak: Verifying archive integrity... All good. Uncompressing Enemy Territory 2.55........................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Warning: kbuildsycoca is unable to register with DCOP. kbuildsycoca running... kbuildsycoca running... Reusing existing ksycoca Reusing existing ksycoca Removing existing etded symlink Installing symlink /usr/local/bin/etded -> /usr/local/games/enemy-territory/etded Removing existing et symlink Installing symlink /usr/local/bin/et -> /usr/local/games/enemy-territory/et Mutex destroy failure: Urządzenie lub zasoby zajęte [root@hal7-8b linux]# ICE default IO error handler doing an exit(), pid = 4623, errno = 0 Odpalam et nie mam głosu (nawet jak z konsoli: artspsd -m et) , ale wchodzę do gry.Daję play online i nie widzę żadnych serwerów.Jak zainstaluję patha gra w ogóle nie odpala - w konsoli jest napisane że nie możę znaleźć pliku default.cfg.Sterowniki do karty graf. mam zainstalowane , pomóżcie bo gra na win mi nie dziiała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi